מדיניות פרטיות

מדיניות הפרטיות היא חלק מתנאי השימוש של האתר, ועל-ידי שימוש באתר, או בשירותים, אתה מצהיר ומאשר כי קראת את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות ואתה מודע ומסכים כי כל מידע שנמסר באמצעות האתר, נמסר בהתאם לרצונך החופשי, ולמדיניות הפרטיות. אם אינך מסכים לאמור במדיניות פרטיות זו, הינך מתבקש שלא לעשות שימוש באתר.

1. מידע בו יעשה שימוש לצורך מתן שירות עבורך

כדי לבצע הזמנה באמצעות האתר, עליך לספק מידע. כל מידע יימסר על ידך מרצונך ולפי שיקול-דעתך. אינך חייב על-פי החוק למסור מידע, אולם אם תבחר שלא למסור את המידע, לא תוכל להשתמש באתר או בשירותים.

המידע אותו תתבקש למסור יכלול, ככלל, את סוגי המידע הבאים (“המידע“):

  •       מידע אישי – מידע בעל אופי פרטי או רגיש או מידע המאפשר זיהוי פרטני של אדם או עשוי במאמץ סביר (לבד או בשילוב עם מידע אחר), לזהות אדם (“מידע אישי“). מידע אישי יכול לכלול, למשל, שם פרטי, שם משפחה, מידע ומיקום גאוגרפי, כתובת מגורים, מספר טלפון, דואר אלקטרוני, פרטי תשלום, מידע על הזמנות קודמות, כרטיס משתמש באתר ו-‘מידע רגיש’, כהגדרתו בחוק הגנת הפרטיות, התשמ”א-1981 (“חוק הפרטיות“).
  •       מידע לא אישי – הוא מידע ללא התייחסות מסוימת לזהות המשתמש ממנו נאסף המידע, כך שלא ניתן באמצעותו לזהות משתמש ספציפי (“מידע לא אישי“). מידע לא אישי יכול לכלול, למשל, מאפיינים דמוגרפיים, מידע אודות אופן השימוש באתר (כמו, סוג מכשיר המשתמש, מערכת ההפעלה, סוג וגרסת הדפדפן, רזולוציית המסך, שפת הדפדפן והמקלדת, ‘זרם הקלקה’, אופי פעולות ומשך הזמן של שימוש בשירותים וחותמות זמן קשורות) ועיבוד של מידע לאחר הסרת המידע האישי.
  •       מידע דרך רשתות חברתיות – במידה והינך בוחר להתחבר לאתר באמצעות רשתות חברתיות, אנו נקבל מידע מפרופיל הרשת החברתית. 

מסירת המידע מצידך מהווה הצהרה בנוגע לנכונותו. מסירת מידע שגוי או אי מסירת מלוא המידע הנדרש עלול למנוע ממך את האפשרות להשתמש באתר או בשירותים. אם פרטיך השתנו, עליך לעדכן אותם בהקדם באמצעות פנייה אלינו. 

2. אופן השימוש במידע שסיפקת לנו

השימוש, האיסוף והשמירה של המידע האישי על ידינו ייעשה על-פי מדיניות פרטיות זו לצרכי מתן השירותים ותפקוד האתר, וכן, על-פי הוראות הדין החל לצרכים הבאים: (1) על מנת לפתח, לשפר, להעשיר, לתפעל, ולשנות את השירותים ואת האתר; (2) לזהות ולמנוע שימושים אסורים באתר, וירוסים, הונאות או הפרה של תנאי השימוש או כל דין; (3) לצורך ניתוח סטטיסטי; או (4) לכל מטרה חוקית אחרת.

המידע האישי יישמר על ידנו כל עוד השירותים ניתנים או כל עוד אתה רשום לאתר וכן לאחר מכן, עד לתום תקופת ההתיישנות הרלוונטית, או לתקופה מאוחרת יותר, בהתאם לדין החל.

מעבר לאמור לעיל, נהיה רשאים להמשיך לשמור ולהשתמש בעותקים של מידע לא אישי, לרבות מידע סטטיסטי ומידע מצרפי שאינו מידע אישי, על מנת לאפשר לנו לפתח, לנתח, לשפר, להעשיר, לתפעל ולשנות את האתר, השירותים ואת היכולות הטכנולוגיות שלנו, לבצע ניתוח סטטיסטי, לבחון ולפתח שירותים נוספים ולספק תמיכה ושירותים אחרים לטובת המשתמשים. 

3. אמצעים בהם נעשה שימוש לאיסוף מידע לא אישי
אנחנו משתמשים בטכנולוגיות לאיסוף מידע לא אישי באופן אוטומטי. טכנולוגיות אלה משמשות לתחזוקה, אספקה ושיפור השירותים ופעילות האתר באופן שוטף ועל מנת לספק למשתמשים חוויה טובה יותר. כמו-כן, טכנולוגיות כאלה מאפשרות לנו לבדוק את העדפות המשתמשים ואופן השימוש באתר, לאבטח את השירותים בצורה טובה יותר, לזהות סוגיות טכניות, לפקח ולשפר את הביצועים הכוללים של השירותים, להפיק לקחים ולפתח שירותים נוספים.

על מנת שחלק מהטכנולוגיות הללו יפעלו כראוי, יש להוריד קובץ נתונים קטן, כגון “עוגיות” (cookies) שיתאכסנו במכשירך. אם אתה מעדיף לא לקבל cookies, מרבית הדפדפנים והמכשירים יאפשרו לך להתאים את ההגדרות שלך כדי להודיע לך כשתקבל אותן, לדחות אותן אוטומטית או להשבית את הקיימות. תלוי במכשיר הנייד ובמערכת ההפעלה שלך, ייתכן שלא תוכל לחסום או למחוק כל cookie. לתשומת ליבך, מחיקת או השבתת קבצי cookies או מעקב טכנולוגיות עתידיות עלולים למנוע ממך גישה לאזורים או תכונות מסוימים באתר, או עלולים להשפיע לרעה על חווית המשתמש שלך. במקרה שאתה לא מעוניין בהפעלת הטכנולוגיות הללו, אנא שנה את ההגדרות במכשירך. 

בנוסף, אנו עשויים להשתמש בשירותים של צדדים שלישיים כדי לאסוף ולנתח מידע הקשור עם השימוש באתר או בשירותים, למשל לצורך ניתוח התעבורה באתר, מחקר ובקרה.

4. הצדדים השלישיים שיקבלו את המידע

אנו עשויים לשתף את המידע שאנחנו אוספים, כאמור במדיניות פרטיות זו, עם צדדים שלישיים ברחבי העולם בהם אנו מסתייעים ומשתמשים למתן השירותים:

  •   הפלטפורמה משתמשת ב- Google Analytics, שרות ניתוח אתרי אינטרנט המסופק על ידי Google, כדי להעריך את השימוש בפלטפורמה שלנו.
    אנו עשויים להשתמש באמצעים אנליטיים אחרים כדי להעריך את הפלטפורמה שלנו. אנו משתמשים בכלים אלה כדי לעזור לנו לשפר את הפלטפורמה, הביצועים וחוויות המשתמש שלנו. ישויות אלה עשויות להשתמש ב-cookies ובטכנולוגיות מעקב אחרות כדי לבצע את שירותיהן.

קבצי Cookie, הם קבצי טקסט המונחים במכשיר שלך, כדי לעזור לאתר לנתח את האופן שבו הגולשים משתמשים באתר. המידע שנוצר על ידי ה-Cookie על השימוש שלך בפלטפורמה (כולל כתובת ה- IP שלך) יועבר לאחסון בשרתים בארצות הברית. במקרה של הפעלת אנונימיות ה- IP, גוגל תקטע את השמינייה האחרונה של כתובת ה- IP עבור מדינות החברות באיחוד האירופי וכן עבור גורמים אחרים להסכם על האזור הכלכלי האירופי. רק במקרים חריגים, כתובת ה- IP המלאה נשלחת ומתקצרת על ידי שרתי גוגל בארצות הברית. מטעם ספק האתר גוגל תשתמש במידע זה לצורך הערכת השימוש שלך בפלטפורמה, עריכת דוחות על פעילות אתר למפעילי אתרים ומספקת שירותים אחרים הנוגעים לפעילות באתר ושימוש באינטרנט לספק האתר. גוגל לא תשייך את כתובת ה- IP שלך לנתונים אחרים שבידי Google. אתה רשאי לסרב לשימוש ב-Cookie על ידי בחירת ההגדרות המתאימות בדפדפן שלך. עם זאת, שים לב שאם תעשה זאת, ייתכן שלא תוכל להשתמש בפונקציונליות המלאה של הפלטפורמה.

אתה יכול לסרב לשימוש ב- Google Analytics ולבטל את השימוש במידע שלך על ידי Google Analytics על ידי ביקור ב https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/. במכשיר יוגדר Cookie ביטול הסכמה שתמנע את איסוף הנתונים העתידי שלך בעת ביקור בפלטפורמה. מידע נוסף על תנאי השימוש ופרטיות הנתונים ניתן למצוא ב:

http://www.google.com/analytics/terms/gb.html

שימו לב שבפלטפורמה, קוד גוגל אנליטיקס מתווסף על ידי גוגל בכדי להבטיח אוסף אנונימי של כתובות IP (מה שנקרא מיסוך IP).

בנוסף, אנו עשויים להשתמש גם במסוף החיפוש של גוגל כדי לפקח ולהגדיר את האופן שבו חיפוש Google מייצר אינדקס ומדרג את התוכן שלנו. מסוף החיפוש אינו משתמש בקובצי Cookie, כניסה או מידע אחר. מידע נוסף על תנאי השימוש ופרטיות הנתונים ניתן למצוא בכתובת https://privacy.google.com/. 

בטרם התקשרות עם צד שלישי כלשהו, אנו נבחן את סיכוני אבטחת המידע הכרוכים בהתקשרות עם צד שלישי זה ונגדיר את התחייבויותיו כלפינו וכלפי המידע מבחינת אבטחה וסודיות. במקביל, אנו ננקוט אמצעי בקרה ופיקוח על הצדדים השלישיים מתוך מטרה לעמוד בהתחייבויותינו זו. על אף שנעשה מאמצים בטרם ההתקשרות עם צדדים שלישיים, יובהר כי אין ביכולתנו להבטיח כי צדדים שלישיים אליהם יועבר המידע יעמדו בהתחייבויותיהם.

בנוסף, נהיה רשאים לחלוק את המידע, במידתיות ובזהירות, ובמקרה הצורך בלבד, גם במצבים הבאים: (1) על מנת לעמוד בדרישות כל דין; (2) בכל מקרה של מחלוקת, או הליך משפטי מכל סוג בינך לביננו ביחס לאתר או לשימושך בה או לשירותים, אנו נוכל לחשוף את המידע לצדדים שלישיים אם נאמין כי החשיפה היא בהתאם לחוק, לרגולציה או להליך משפטי, או נדרשת לפי חוק, רגולציה או הליך משפטי, או אם נאמין כי אתה מפר או כי עלינו לאכוף את תנאי השימוש או מדיניות הפרטיות;(3) כדי לגבות ממך כספים בגין רכישת מוצר או שירותים; (4) על מנת לגלות, למנוע או לטפל בכל אופן בהפרות של תנאי השימוש או מדיניות הפרטיות; (5) על מנת להשיב לבקשות תמיכה של משתמשים; (6) על מנת לטפל בסוגיות אבטחה וביטחון או בבעיות טכניות של האתר; (7) מידע לא אישי עם נותני שירותים הקשורים בפיתוח, ניתוח, שיפור, העשרה, תפעול ושינוי האתר, השירותים, והיכולות הטכנולוגיות שלנו, ביצוע ניתוח סטטיסטי, בחינת ופיתוח שירותים נוספים, ומתן תמיכה ושירותים אחרים לטובת המשתמשים, וכן עם צדדים שלישיים נוספים, בהתאם לשיקול דעתנו ללא חשיפה של מידע אישי. 

5. שימוש במידע לצורך שיווק וקבלת פרסומות

בהתאם לאישורך ורק אם נתת את אישורך לכך, נעשה שימוש בפרטים שלך כדי לשלוח לך עדכונים, חומרים ומידע פרסומי או שיווקי. אם אתה מעוניין לחזור בך מהסכמתך לשימוש במידע שלך, אנא פנה אלינו.
אנו מאמינים כי קבלת הודעות ועדכונים מאיתנו תשמש אותך על מנת להתעדכן במלאי הקיים, לגלות מוצאים חלופיים ותסייע לך במקרה ששכחת לבצע או לסיים הזמנה.

לנוחיותך, בכל דבר פרסומת שנשלח אליך נכלול בצורה ברורה הוראות כיצד תוכל לחזור בך מהסכמתך ולשלוח לנו הודעת סירוב.

6. אבטחת המידע

אנחנו מטמיעים ומיישמים אמצעי זהירות ואבטחה ברמה גבוהה בהתאם לנהלים ולסטנדרטים הנהוגים והמקובלים ולחוקים החלים כדי להגן על המידע שאנחנו אוספים מפני אובדן, שימוש לרעה, גישה לא מורשית, גילוי ושינוי. אמצעי זהירות אלו נבדקים באופן שוטף מתוך מטרה לשפר את האמצעים לשמור על המידע. לתשומת ליבך, כי למרות מיטב המאמצים שאנחנו עושים ונמשיך לעשות, שום אמצעי אבטחת מידע לא יכול להבטיח אבטחה מוחלטת על המידע המועבר אל האתר או באמצעותה, והעברת מידע היא באחריותך בלבד.

כדי לשמור על בטיחות המידע שלך, אנו ממליצים לך לשמור את פרטי ההתחברות שלך בסודיות, לא לחשוף אותם לצדדים שלישיים וכן לצאת מהחשבון שלך לאחר תום השימוש.

 

7. איך אתה יכול לשלוט על המידע שלך

אנו רוצים לאפשר לך לשלוט במידע שלך ככל שניתן, ונעשה את כל המאמצים כדי לאפשר לך לעדכן או לתקן את המידע שמסרת לנו, להשבית או למחוק את חשבונך, וכן לבקש גישה, להגביל או לקבל מידע על עיבוד המידע האישי שלך. אם ברצונך לעשות כן, אנא פנה אלינו.

בנוסף, אתה רשאי בכל עת לבקש כי המידע האישי שמסרת לנו יימחק ואנו נפעל על מנת להיענות לבקשתך, בכפוף לדין החל ובלבד שאיננו מחויבים על פי דין לשמור את המידע. אם ברצונך לעשות כן, אנא פנה אלינו.

אין ביכולתנו לעדכן את המידע או למחוק אותו ממאגרי מידע של צדדים ולצורך עדכון או מחיקה כאמור אנא פנה לגורם המצוין במדיניות הפרטיות של הגוף הרלוונטי. אם אתה זקוק לעזרה כדי לאתר מידע זה, אתה יכול לפנות אלינו.

לתשומת ליבך כי ייתכן שהמכשיר הנייד בו אתה משתמש יספק כלים נוספים המאפשרים לך לשלוט מתי המכשיר שלך מספק קטגוריות מידע ספציפיות (לדוגמה, נתוני מיקום גיאוגרפי או שימוש בעוגיות). נא היה מודע לכלים אלה.

8. ציות לתקנות הפרטיות של ארה”ב והאיחוד האירופי

האתר מיועד לשימוש לתושבי מדינת ישראל בלבד, ולפיכך, אנו לא מחילים על הפעילות של האתר את הוראות דיני הפרטיות של מדינת ארה”ב או של האיחוד האירופי. בהתאם, כל מידע אישי שתמסור יהיה מוגן לפי הדין הישראלי בלבד.

 

9.     שונות

כאמור בתנאי השימוש האתר לא מיועד לאנשים מתחת לגיל 18 ובהתאם אנו לא נאסוף ביודעין מידע על קטינים. אם יוודע לנו כי קיבלנו בשוגג מידע אישי מקטינים, אנו נמחק מידע זה מהרשומות שלנו.

מונחים שלא מוגדרים במדיניות פרטיות זו הם בהתאם להגדרתם בתנאי השימוש.

מדיניות פרטיות זו נכתבה על בסיס הדין הרלוונטי בעת כתיבתה. אנו נעשה מאמצים כדי להתאים את מדיניות הפרטיות והאופן שבו אנחנו אוספים ושומרים מידע לשינויי חקיקה בתחום. יובהר כי אין במדיניות פרטיות זו כוונה לאפשר לבצע פעולות שהדין אוסר.

כל שינוי מהותי למדיניות הפרטיות יפורסם באתר שלנו. אנו ממליצים לך לעקוב אחרי האתר שכן מדיניות הפרטיות עשויה להתעדכן מעת לעת, לפי שיקול דעתנו וללא הודעה מראש ומדיניות הפרטיות המעודכנת תחייב מרגע פרסומה.

במקרה של כל תקלה או שאלה בקשר לשימוש באתר, בשירותים או בקשר למדיניות הפרטיות, נשמח לנסות לעזור, אנא פנה אלינו.

לבדיקת אזורי החלוקה